Onze bieren

Barbier Irish Stout

Barbier Irish Stout, 4,5% een karakteristieke Irish Stout waar de boventoon gevoerd wordt door zwarte mout. Dit resulteert in zwart bier met koffie- en chocoladetonen. In vergelijking met een Irish Stout uit Ierland is deze iets minder bitter en heeft uiteraard koolzuur zoals wij dat kennen in Nederland. Kortom een zeer toegankelijke Stout. Wie geen Stout kent moet deze echt eens proberen

Barbier Tarwe Tripel

Barbier Tarwe Tripel, 7,6% Een Tripel met een bijzonder karakter. Door het gebruik van tarwemout is de tripel troebel. Maar dit bier heeft een ‘zoetje’ in de smaak zitten wat komt uit het kruid Kardamom. Tripels zijn over het algemeen allemansvrienden voor de speciaaldrinkers. Een echte dorstlesser voor de bierliefhebber.  

Barbier BLND

Barbier BLND, 4,8% (Smokey Blond). Een pils van hoge gisting bestaat niet. Of toch? Een Blond bier met enige rokerige tonen er in. Dit komt door de toevoeging van rookmout. Een makkelijk drinkbaar ‘biertje’. Past prima bij een stukje vlees van de BBQ.  

Barbier Amber

Barbier Amber, 8,9%. Barbier Amber is een traditionele Belgische Amber zoals je ze maar zelden meer tegenkomt: Amberkleurig, zoet, mildbitter en meer dan genoeg alcohol. Een verraderlijk bier omdat je weinig van het hoge alcoholpercentage proeft.  

Barbier Drieëntwintig

Barbier Drieëntwintig is een Pale Ale van 6,6% alc.

In de afgelopen een we de trend dat Pale Ale’s plaats moeten maken voor andere bieren. Dit zie je terug in de productie an brouwerijen en op de bierkaarten in de horeca. Voor ons dus een reden om er wél een te brouwen.

De naam Drieëntwintig heeft zijn oorsprong in het feit dat in 2023 alles weer mocht in horeca na de Covid-periode. Reden voor een feestje dus