Skip to content

Onze bieren

Barbier Irish Stout

Barbier Irish Stout, 24 flessen (33 cl) Barbier Irish Stout, 4,5% Een karakteristieke Irish Stout waar de boventoon gevoerd wordt door zwarte mout. Dit resulteert in zwart bier met koffie- en chocoladetonen. In vergelijking met een Irish Stout uit Ierland is deze iets minder bitter en heeft uiteraard koolzuur zoals wij dat kennen in Nederland. Kortom een zeer toegankelijke Stout. Wie geen Stout kent moet deze echt eens proberen 

Barbier Tarwe Tripel

Barbier Tarwe Tripel, 24 flessen (33 cl) Barbier Tarwe Tripel, 7,6% Een Tripel met een bijzonder karakter. Door het gebruik van tarwemout is de tripel troebel. Maar dit bier heeft een ‘zoetje’ in de smaak zitten wat komt uit het kruid Kardamom. Tripels zijn over het algemeen allemansvrienden voor de speciaaldrinkers. Een echte dorstlesser voor de bierliefhebber.  

Barbier BLND

Barbier BLND, 24 flessen (33 cl) Barbier BLND, 4,8% Een pils van hoge gisting bestaat niet. Of toch? Een Blond bier met enige rokerige tonen er in. Dit komt door de toevoeging van rookmout. Een makkelijk drinkbaar ‘biertje’. Past prima bij een stukje vlees van de BBQ.  

Barbier Amber

Barbier Amber, 24 flessen (33 cl) Barbier Amber, 8,9% Barbier Amber is een traditionele Belgische Amber zoals je ze maar zelden meer tegenkomt: Amberkleurig, zoet, mildbitter en meer dan genoeg alcohol. Een verraderlijk bier omdat je weinig van het hoge alcoholpercentage proeft.  

Barbier Vlierbes

Barbier Vlierbes, 24 flessen (33 cl) Barbier Vlierbes, 5,4% Een fruitbier van fruit wat veel in Zeeuws-Vlaanderen groeit, de Vlierbes. Dit bier wijkt af van de fruitbieren zoals iedereen die kent want deze is namelijk niet zoet. Dit bier heeft de bitterheid van écht bier en de smaak van échte vruchten. De dieprode kleur en roze schuimkraag zorgen voor een bijzonder beleving. De geur brengt je op een dwaalspoor omdat deze erg zoet is. Een bijzondere ervaring om te beleven. Probeer het te waarderen zoals de brouwer het bedoelt heeft.